TÜBİTAK SOBAG Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Abdullah Koçak konuğumuz olacak

kocaka21 Kasım 2018 (Çarşamba) tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü E4-209 Kale Odası’nda TÜBİTAK SOBAG Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Abdullah Koçak (Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi) TÜBİTAK Araştırma Destek Programları ve Bilim İnsanları Destekleme Programları hakkında sunum yapacaktır. Sunumda TÜBİTAK bünyesinde verilen desteklere, proje süreçleri, proje fikirleri ve proje hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalara değinilecektir. Öğretim üyeleri, araştırma görevlileri ve doktora öğrencileri başta olmak üzere, tüm öğretim elemanlarını etkinliğe bekleriz.

Etkinlik hakkında sorularınız için burak.ozcetin@bilgi.edu.tr ile temasa geçebilirsiniz.