Haluk Şahin’le Söyleşi: “Netflix Çağında Bir İletişim Ortamı Olarak Roman”

BİLGİ Medya Bölümü öğretim üyesi, gazeteci, televizyoncu, yazar ve kendi deyimiyle “geç romancı” Emeritus Prof. Dr. Haluk Şahin, yeni romanı Ada‘nın ardından, öğrencileri ve okurlarıyla BİLGİ’de buluşuyor. “Netflix Çağında Bir İletişim Ortamı Olarak Roman” başlıklı söyleşide Şahin, John P. Robinson‘la birlikte kaleme aldığı ve 1980 yılında Media, Culture and Society dergisinde yayımlanan “Beyond the realm of necessity: television and the colonization of leisure” başlıklı makalesinden yola çıkarak, iletişim ortamlarının evrimi ve serbest zaman kullanımındaki dönüşüme odaklanacak. Etkinlik, 22 Kasım 2018 Perşembe günü saat 15.00’te, santralistanbul Kampüsü E4 209’da (“Kale Tasarım Odası”) yapılacak.