Seray Öney Doğanyiğit ve Itır Erhart’tan Kitap Bölümü

İstanbul Bilgi Üniversitesi  Sosyoloji bölümü çatısı altında verilen “Yaşlılık” dersinin hocaları ile derlenen “Yaşlanma ve Yaşlılık” kitabı Alan Duben’in editörlüğüyle Bilgi Üniversitesi Yayınları içerisinde yerini aldı.

bugunun-ve-yarinin-yaslilari-kimler-yaslanma-ve-yaslilik-disiplinlerarasi-1364784

Kitap içerisinde Lisansüstü Programlar Enstitüsü Halkla İlişkiler ve Kurumsal İletişim Yüksek Lisans Programı Öğretim Görevlisi Seray Öney Doğanyiğit’in Sağlık İletişimi’nde Yeni Teknolojiler özel alanını kapsayan “Yaşlı Sağlığı’nda Geronteknolojik Ürünlerin Kullanımı” adlı bir bölümü mecvut.

Aynı kitapta İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Itır Erhart’ın, Hande Eslen-Ziya ile birlikte kaleme aldığı, “Sinemada Yaşlılık ve Erkeklik” adlı bölümü yer alıyor.