İLAD Ödülleri sahiplerini buldu

HSYN_9119

İletişim Araştırmaları Derneğinin (İLAD) geleneksel olarak verdiği iletişim ödülleri törenine bu yıl BİLGİ İletişim Fakültesi ev sahipliği yaptı.

HSYN_9150

İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampüsü Çağdaş Sanatlar Merkezinde düzenlenen törende Hürriyet Gazetesi Okur Temsilcisi Faruk Bildirici, “güçten ve güçlüden zarar görenlerin ve gerçeğin yanında yer alan duruşu ve yazıları nedeniyle” Hıfzı Topuz İletişim Onur Ödülüne layık görüldü. Bildirici, ödülünü Hıfzı Topuz‘un elinden aldı.

HSYN_9130

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü Başkanı Doç. Dr. İ. Arda Odabaşı da, “Millî Sinema: Osmanlı’da Sinema Hayatı ve Yerli Üretime Geçiş” eseriyle, İLAD Yılın İletişim Araştırması Ödülünü kazandı. Odabaşı‘na ödülünü, BİLGİ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Nalçaoğlu takdim etti.

HSYN_9163

Ödül töreninden sonra düzenlenen “Gerçeğin Yeni Öyküleştirmeleri: Teknoloji Çağında Medya ve Etik” başlıklı panelde gazeteciliğin ve iletişim eğitiminin güncel sorunları tartışıldı. İLAD Onursal Başkanı Hıfzı Topuz, A&B İletişim Başkanı Sibel Asna, Faruk Bildirici ve Doç. Dr. Itır Erhart’ın konuşmacı oldukları paneli İLAD Başkanı Prof. Dr. Aysel Aziz yönetti.

HSYN_9168

HSYN_9194