Bildiri çağrısı: 3. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu (1-3 Kasım 2018, Akdeniz Üniversitesi)

Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesinin ev sahipliğinde, 1-3 Kasım 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek 3. Uluslararası Medya Çalışmaları Sempozyumu için bildiri çağrısı yapıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ayhan‘ın çağrı metninden satır başları şöyle:

Ana teması “Dijitalleşen Dünyada İletişim Alanındaki Yönelimler” olarak belirlenen Sempozyumumuza, University of California’dan Prof. Dr. Douglas Kellner ve University of Eastern Piedmont’tan Prof. Dr. Guido Franzinetti onur konuğu olarak katılacaktır.

Sempozyumumuzda sunulan tebliğlerin tam metni katılımcıların talebi doğrultusunda, eğer çifte kör hakem değerlendirmesi sonucunda uygun görülürse, Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dergisinde (Türkçe veya İngilizce tam metinler) makale olarak veya Peter Lang Yayınevi tarafından basılması planlanan “Communication Trends in the Digital World” başlıklı uluslararası kitapta (İngilizce tam metinler) kitap bölümü olarak yer alacaktır. Tüm bildiri özetleri, sempozyum bildiri kitabında yayımlanacaktır.

Sempozyumumuzun değerli katılımcıları, aşağıdaki alt başlıklar çerçevesinde akademik tebliğlerini sunabileceklerdir:

• Dijital İletişim
  • Veri Gazeteciliği
  • Robot Gazetecilik
  • İliştirilmiş Gazetecilik

Bildiri özetleri için son kabul tarihi 15 Nisan 2018. Katılım koşullarına ilişkin ayrıntılı bilgi için http://ims.akdeniz.edu.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.