Atheism & The Politics of Culture in Contemporary Turkey

The project titled “Atheism & The Politics of Culture in Contemporary Turkey” by the Centre for Near and Middle Eastern Studies (CNMS) at The Philipps University of Marburg (Germany) in cooperation with the Department of Sociology at Bahçeşehir University (Istanbul) has been proceeding with participation of Ivo Furman (Asst. Prof. at BİLGİ Media). The purpose of this research project is to investigate contemporary discourses on atheism in Turkey.

Marburg Philipps Üniversitesi (Almanya) Yakın ve Orta Doğu Çalışmaları Merkezi (CNMS) tarafından, Bahçeşehir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü işbirliğiyle yürütülmekte olan “Ateizm ve Çağdaş Türkiye’de Kültür Politikaları” başlıklı proje, BİLGİ Medya öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. İvo Furman’ın katılımıyla devam ediyor. Projenin amacı, Türkiye’de ateizm konusundaki güncel söylemleri araştırmak.