Avrupa Birliği Eğitim Duyurusu

abAvrupa Birliği ve Türkiye arasındaki “Sivil Toplum Diyaloğu” projesi kapsamında Sinop’ta 21-25 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenecek eğitimlere katılım için aşağıdaki belirtilen alanlarda yüksek lisans ve/veya doktora yapan öğrenciler aranmaktadır. Katılmak isteyen öğrencilerin ulaşım, konaklama ve yemek masrafları proje tarafından karşılanacak olup, eğitimler yerli ve yabancı akademisyenler ve uzmanlar tarafından verilecektir.

21-25 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan eğitime İletişim, Grafik tasarım, Sinema TV, Halkla ilişkiler ve tanıtım, Gazetecilik, Metin yazarlığı, Harita mühendisliği ve Mimarlık fakültesi yüksek lisans ve/veya doktora öğrencileri başvurabilirler.

Katılmak ve detaylı bilgi almak isteyen öğrencilerin en geç 1 Mart 2016 tarihine kadar İngilizce olarak kısa özgeçmişlerini; kemal.gungor@ankey.com.tr adresine göndermeleri rica olunur.

One thought on “Avrupa Birliği Eğitim Duyurusu