2. Uluslararası Medya Çalışmaları kongresine Davet

60.png
Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Berlin Beuth Üniversitesi işbirliği ile 20-23 Nisan 2016 tarihleri arasında Akdeniz Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 2. Uluslararası Medya Çalışmaları Kongresi’nin teması “Yeni Medya ve Görsel Kültür” olarak belirlenmiştir.

Hem ulusal hem de uluslararası alanda birbirlerinden farklı deneyim ve birikimlere sahip akademisyen ve uygulamacıların katılımı ile gerçekleştirilecek olan kongrede “Yeni Medya ve Görsel Kültür” alanı farklı gelenekler ve değişik bakış açılarıyla derinlemesine ele alınıp incelenecektir. Kongreyle birlikte iletişim biliminin en güncel ve önemli konularından olan yeni medya ve görsel kültür farklı başlıklar altında tartışılacaktır. Kongrede alana dönük kuramsal birikime katkı sağlamanın yanı sıra yeni işbirliği imkânlarının geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Kongre hakkında detaylı bilgiye http://mediastudies2016.com linkinden ulaşabilirsiniz.