Galatasaray Üniversitesi Kültürlerarasılık Sempozyumu, 15 Mayıs 2014, İstanbul

galatasarayuni2014Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi ve AFS Gönüllüleri Derneği (AFSGD) işbirliği ve Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) desteği ile gerçekleştirilen “Kültürlerarasılık Sempozyumu”, 15 Mayıs’ta Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu’nda!

Türkiye’de alanında ilk defa gerçekleştirilecek olan “Kültürlerarasılık Sempozyumu”, farklı kültürlerden, kimliklerden ve perspektiflerden gelen bireylerin bir arada yaşama, çalışma, üretme ve öğrenmelerinin nasıl gerçekleştiğine, bu süreçte ne gibi soru ve sorunların ortaya çıktığına ve eğitimcilerin, kolaylaştırıcıların, yönetici ve liderlerin hem Türkiye’de hem de dünyada “kültürlerarasılığı” nasıl ele aldığına iletişim penceresinden bakmayı amaçlıyor.

Sempozyum, ulusal ve uluslararası öğrenciler, uzmanlar, eğitmenler, akademisyenler, profesyoneller ve sivil toplum kuruluşlarından oluşacak katılımcılarına ve konuşmacılarına iki ana soru soruyor:

• Kültürlerarası öğrenme ortamlarını nasıl yönetiyorsunuz?
• Kültürlerarası çalışma ortamlarını nasıl yönetiyorsunuz?

“Kültürlerarasılık Sempozyumu”, herkesin katılımına açıktır ve katılım ücretsizdir. Katılım formuna BURADAN ulaşabilirsiniz. Konferans dili İngilizce’dir.

Yer: Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu (Yıldız Mh., Çırağan Cd No:102, Beşiktaş)

Tarih: 15 Mayıs 2014 Perşembe

İletişim: info@afsgd.org