27-28 Mart 2014 Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü

InFocus20131128_H2020Avrupa Komisyonu; TUBITAK AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi işbirliği ile 27 Mart 2014, Perşembe günü Ankara’da TUBITAK ‘ta, Özyeğin Üniversitesi Araştırma Proje Geliştirme ve Teknoloji Transfer Direktörlüğü’nün işbirliği ile 28 Mart 2014 Cuma günü İstanbul’da Özyeğin Üniversitesi’nde “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Gunu ” gerçekleştirilecektir.

Bilgi günü kapsamında Avrupa Komisyonu Yetkilisi Alan CRAIG tarafından Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları hakkında detaylı bilgi aktarılacak, geçmiş proje önerisi hazırlarken dikkat edilmesi gereken hususlara değinilecek ve araştırmacıların soruları yanıtlayacaktır.

TUBITAK’ta 27 Mart 2014, Perşembe günü gerçekleştirilecek “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü“ programına ulaşmak için tıklayınız.
Özyeğin Üniversitesi’nde 28 Mart 2014, Cuma günü gerçekleştirilecek “Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Bilgi Günü “ programına ulaşmak için tıklayınız.

Etkinliğe katılım ücretsiz olup kayıt yaptırılması gerekmektedir. Lütfen kayıt olmak için tıklayınız.