Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden Yeni Bir Hakemli Dergi

logo50. yılını doldurmak üzere olan, köklü bir akademik geleneğe sahip Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF), yeni bir hakemli dergi çıkarıyor. İLEF Dergisi’nin amacı, medya ve iletişim alanında güncel sorunları ele almak ve yetkin akademik tartışmalarla iletişim literatürüne katkıda bulunmaktır. Dergi ilk sayısında iletişim odaklı disiplinlerarası tüm akademik araştırmalara ve özgün çalışmalara açıktır.

İLEF Dergisi‘nin yazım kurallarına uygun biçimde hazırlanan metinler en son 30 Mart 2014 tarihinde editor@ilefdergisi.org  adresine gönderilmelidir. Yazı teslimine ilişkin sorularınız için editor@ilefdergisi.org  ile iletişime geçebilirsiniz.

Kasım 2014’de derginin ikinci sayısı “iletişim ve kadın çalışmaları” temasıyla çıkacaktır. Bu temayla ilgili metinler 30 Ağustos 2014 tarihine kadar bekleniyor.