Medya ve İletişim Sistemleri Lisans Programı Kolokyumu

Medya ve İletişim Sistemleri Lisans Programının Medya Çalışmaları Alanı son sınıf öğrencileri bitirme tezlerini 31 Mayıs Perşembe günü jüri önünde savunacaklar. Her yıl olduğu gibi bu yıl da etkinlik kolokyum şeklinde gerçekleşecek. Tüm fakülte öğretim elemanlarının davet edileceği kolokyuma mezun adayları da dilerlerse dinleyici çağırabilecekler. Medyadaki toplumsal cinsiyet temsillerinden sosyal medyadaki nefret söylemine, küresel haber ağlarının incelenmesinden çevrimiçi kitlesel oyuların doğurduğu yeni iletişim biçimlerinin analizine kadar pek çok farklı konuya eğilen çalışmaların sunulacağı kolokyumda, Medya ve İletişim Sistemleri öğrencileri akademik araştırma becerilerini sergileyecekler.

31 Mayıs Perşembe, 09:20-15:20, E4 209 (Kale Odası)

Kolokyum programını buradan indirebilirsiniz.