PANEL: SANATA DESTEK MEKANİZMALARI, ÖRNEK SUNUMLAR VE MODEL ARAYIŞI

İstanbul Kültür Sanat Vakfı‘nın kültür politikaları geliştirme projeleri kapsamında, 17 Mayıs Perşembe günü, 10.30 – 13.30 saatleri arasında Pera Müzesi’nde “Sanata Destek Mekanizmaları, Örnek Sunumlar ve Model Arayışı” başlıklı bir panel düzenlenecek.

Amerikan Başkonsolosluğu, Goethe-Institut İstanbul, İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Riksteatern (İsveç Ulusal Turne Tiyatrosu) gibi kurumlardan temsilcilerin katılımıyla, İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Sanat ve Kültür Yönetimi Programı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gökçe Dervişoğlu Okandan‘ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek panelde kültür ve sanat alanına yönelik destek mekanizmaları, yurtdışındaki örnek uygulamalar çerçevesinde irdelenecek ve Türkiye için ideal modelin nasıl geliştirilebileceği konusu tartışmaya açılacak.

Katılım için:

Ece Şarakman / ece.sarakman@iksv.org / 0212 334 08 18